Uitvaartreportage

Waarom uitvaartfotografie?

Rondom een overlijden moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen. En terwijl vermoeidheid en gevoelens van verlies en pijn alle energie opslokken, gaat er veel aan u voorbij.
We vinden het zo gewoon om alle grote gebeurtenissen in ons leven vast te leggen, denk maar aan foto’s rondom de geboorte van onze (klein)kinderen, de trouwerij of diploma-uitreiking en belangrijke momenten die we niet willen vergeten. Maar ook het afscheid van iemand die ons zo dierbaar is geweest kan in beeld gebracht worden.
Foto’s kunnen veel toevoegen aan het verwerken van het verlies. Een reportage rondom het overlijden geeft u de mogelijkheid om later in alle rust terug te kijken om datgene te zien wat aan u voorbij ging. Om te herinneren. Bij het maken van de reportage staan uiteraard uw wensen centraal (over bv wat wel en wat niet in beeld mag worden gebracht).

Werkwijze:

  • U neemt telefonisch contact met mij op
  • we bespreken de datum en uw wensen

Tarieven:

Alle genoemde tarieven zijn exclusief de door mij te maken kilometers. Hiervoor reken ik € 0,28 per kilometer.

Herinnering Pakket A: € 250,-

  • Ik start met fotograferen op de uitvaartlocatie. Dit kan het rouwcentrum, de kerk of crematorium zijn. Ik breng de begrafenis- of de crematieplechtigheid in beeld.
  • U ontvangt de foto’s digitaal (op cd/dvd, usb of via WeTransfer)

Herinnering Pakket B: € 375,-

  • Ik start met fotograferen voorafgaand aan de uitvaart. Ik kom bij u thuis of in het rouwcentrum en maak foto’s van de familie en eventuele condoleance bezoeken.
  • Daarna breng ik de begrafenis- of de crematieplechtigheid in beeld.
  • U ontvangt de foto’s digitaal (op cd/dvd, usb of via WeTransfer)

De foto’s kunnen uiteraard ook worden verwerkt in een met grote zorg samengesteld album, kijk dan bij fotoboeken voor de mogelijkheden.